• Laten we samen beginnen aan een mooi project, wij hebben er zin in!
  • 0624256809
  • Info@zuidplasbouw.nl

Nadruk op samenwerking

 Ruime keuze aan overkappingen

Serres op maat

Uw douglas overkapping op maat in Zuidplas

Wij maken de perfecte Douglas overkapping op maat voor u in Zuidplas. Bij Zuidplas Houtbouw uit Moerkapelle kunt u kiezen uit een veelzijdig aanbod van verschillende soorten aanbouw om uw tuin een upgrade te geven. Als u wél het buitengevoel wilt behouden, maar toch jaarrond beschermd tegen de weersomstandigheden buiten wilt zitten, is een overkapping de perfecte keuze voor u. Wij leveren in Zuidplas onder andere overkappingen op maat van Douglas hout.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw douglas overkapping?

Overkapping project aan huis

Bekijk hier enkele projecten

De duurzaamheid van een Douglas overkapping op maat in Zuidplas

Onze Douglas overkappingen op maat in Zuidplas zijn van hoge kwaliteit. Douglas hout is over het algemeen zeer aantrekkelijk geprijsd waardoor wij u voor een lagere prijs kunnen helpen met het aanleggen van een overkapping. Douglas hout is bovendien erg sterk en gaat lang mee. Op den duur krijgt het een grijze kleur, maar als dit niet uw gewenste kleur is, kunt u het hier altijd tegen laten behandelen. Als u liever wat meer beschut zit, kunnen we de overkapping ook uitbreiden met een houten veranda.

Schakel ons in voor het realiseren van uw droomtuin

Denkt u dat we wat voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Ons houtbouwbedrijf uit Moerkapelle ziet ieder project als een echte samenwerking. We vinden het daarom belangrijk uw wensen voor de Douglas overkapping goed in kaart te brengen. Vul ons contactformulier in of bel ons via 0624256809, dan helpen wij u uw droomtuin te realiseren.