• Laten we samen beginnen aan een mooi project, wij hebben er zin in!
  • 0624256809
  • Info@zuidplasbouw.nl

Laat uw overkapping plaatsen in Moerkapelle & omstreken.

Laat uw ideale overkapping plaatsen in Moerkappelle in de gemeente Zuidplas door Zuidplas Houtbouw. De afgelopen jaren, en na verwachting de komende jaren, is de groei naar houtbouw enorm toegenomen. Een veranda, overkapping, serre of vlonder is niet meer weg te denken uit de Nederlandse tuinen. Wij helpen u graag met de ideeën en de uitvoering. Laten we samen beginnen! Wij plaatsen de overkapping snel en vakkundig bij u aan huis in de regio van Moerkapelle en zorgen ervoor dat u heerlijk buiten kunt zitten. Wij werken vooral in de regio’s Rotterdam, Zoetermeer, Zuidplas, Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs.

Heerlijk buiten zitten met een overkapping in Moerkapelle & omstreken.

Met een overkapping van Zuidplas Houtbouw zit u het hele jaar door buiten. Onze overkappingen zijn duurzaam en worden met veel zorg in de omgeving van Moerkapelle in Zuid-Holland op maat voor u in elkaar gezet. Als u toe bent aan een echte toevoeging aan de tuin en uw terras, is een terrasoverkapping de perfecte investering. Overkappingen worden doorgaans snel en gemakkelijk geplaatst en u heeft hier geen vergunning voor nodig. Als u liever een afgeschermde ruimte in uw tuin in Zuidplas wilt waarin u ook beschermd bent tegen de kou en de wind, kunt u eens kijken bij onze tuinhuisjes op maat. Wij denken graag met u mee over de juiste toevoeging aan uw tuin.

Neem contact met ons op, dan samen bekijken we de mogelijkheden voor uw tuin

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een overkapping voor uw tuin in Moerkapelle, in de gemeente Zuidplas? Neem dan een kijkje bij onze afgeronde projecten om inspiratie op te doen. Als u liever persoonlijk met ons in gesprek gaat, kunt u via ons contactformulier met ons in contact komen.


Laten we samen beginnen aan een mooi project, contact ons!

psst.. Wij hebben op korte termijn nog plekken in de agenda!


Nick - Zevenhuizen

 

Zuidplas Houtbouw heeft een perfecte veranda voor ons gezin gebouwd. Prettige werklui om over de vloer te hebben, die ook goed overweg kunnen met jonge kinderen. Een fijne en betrouwbare partij die we hebben gekozen uit drie andere offertes. Erg tevreden over de prijs/ kwaliteit. Goede communicatie, vriendelijk en toch wel uitzonderlijk binnen de branche; ze komen afspraken goed na! Overigens ook een top after sale service, zonder discussie langsgekomen en kleine zaken snel opgelost!

Amrish - Nootdorp

 

Timon heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en heeft met zijn mannen prachtig resultaat geleverd.
Tijdens het bouwen van mijn mega veranda zijn er wat wijzigingen doorgevoerd, maar de was voor de kundige mannen geen enkel probleem.
De bestrating heeft hij superstrak gelegd en is zelfs nog terug gekomen om het voeg werk aan te passen op mijn verzoek.

De jongens zijn super vriendelijk en super kundig in wat ze doen. Ze hebben zelfs de elektra bedrading voor me doorgetrokken omdat ik toen met een blessure minder goed te been was.

Al met al, ik zou Zuidplas Houtbouw zo nog een keer inhuren en raad het iedereen van harte aan. Je zult er geen spijt van krijgen.

Timon bedankt!

Henrico van der Hoek - Moerkapelle

 

Recent ons schuur vervangen door een nieuwe schuur + overkapping door Zuidplas Houtbouw. Perfect gegaan van ontwerp tot oplevering.

Frank & Ellie

 

We zijn heel blij met de mooie overkapping /binnenruimtes die Zuidplas Houtbouw bij ons heeft neergezet. De samenwerking met Timon verliep goed, hij denkt mee en toont echte betrokkenheid.

Verder konden ze snel beginnen en werkten de bouwvakkers snel, netjes en vakkundig.

We zijn heel blij met het eindresultaat!


Beoordeel ons :)

Rating: 3.5196078431373 sterren
204 stemmen