• Laten we samen beginnen aan een mooi project, wij hebben er zin in!
  • 0624256809
  • Info@zuidplasbouw.nl

Nadruk op samenwerking

 Ruime keuze aan overkappingen

Serres op maat

Wij plaatsen uw houten veranda in Rotterdam

Wij plaatsen de perfecte houten veranda die helemaal bij uw tuin in Rotterdam past. Als u graag het hele jaar buiten zit maar liever niet in de regen van uw tuin geniet, is een veranda de perfecte oplossing. Zuidplas Houtbouw uit Moerkapelle denkt graag met u mee over de perfecte houten veranda voor uw woning in Rotterdam. Samen maken we een plan en brengen we dat ten uitvoer.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw houten veranda?

Overkapping project aan huis

Bekijk hier enkele projecten

De gezelligheid van een houten veranda in Rotterdam

Als u graag wat extra gezelligheid in uw tuin wilt brengen, doet u dat met een houten veranda. Het voordeel van hout als bouwmateriaal, is dat het een natuurlijke en warme uitstraling met zich meebrengt. Bovendien is hout een zeer duurzaam materiaal dat makkelijk tientallen jaren meegaat. Ons houtbedrijf uit Moerkapelle denkt graag met u mee over welke kleur en soort hout het beste bij uw tuin past. Zoekt u een andere aanbouw voor uw tuin? Misschien is een van onze andere aanbouwen een optie:

Bespreek uw wensen met ons, en wij brengen ze in de praktijk

We vinden het erg belangrijk dat de houten veranda die we plaatsen bij u in Rotterdam, voldoet aan al uw wensen en verwachtingen. Neem daarom een kijkje bij onze reeds afgeronde projecten voor inspiratie en aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 0624256809.