• Laten we samen beginnen aan een mooi project, wij hebben er zin in!
  • 0624256809
  • Info@zuidplasbouw.nl

Nadruk op samenwerking

 Ruime keuze aan overkappingen

Serres op maat

De mooiste overkapping op maat van Zuid-Holland

Laat de mooiste overkapping op maat plaatsen door Zuidplas Houtbouw in Zuid-Holland. Wij zijn gevestigd in Moerkapelle maar onze overkappingen op maat zijn te vinden in heel Zuid-Holland. Als u in de herfst en de winter ook met wat slechter weer buiten wilt zitten, is een overkapping de ideale oplossing. Ook in de zomer kan een overkapping voordelen bieden. U wordt beschermd tegen de zon door het dak en ook uw tuinmeubels hebben minder te lijden doordat ze veilig afgeschermd zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw overkapping?

Overkapping project aan huis

Bekijk hier enkele projecten

Laat uw overkapping op maat plaatsen in Zuid-Holland

Wij plaatsen de mooiste overkapping op maat in Zuid-Holland. Onze projecten zijn altijd snel en eenvoudig te plaatsen en u heeft er geen vergunning voor nodig. Bovendien gebruiken wij uitsluitend duurzame materialen. Met een overkapping van Zuidplas Houtbouw kunt u er gerust jaren tegenaan. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor een overkapping of houten veranda in uw tuin. We vinden het belangrijk om uw wensen op een rijtje te hebben en de terrasoverkapping helemaal op maat te kunnen plaatsen. Voor inspiratie kunt u een kijkje nemen bij onze afgeronde projecten.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

Ons houtbouwbedrijf is gevestigd in Moerkapelle. Wij vinden het erg belangrijk uw wensen op een rijtje te krijgen en verzoeken u daarom contact met ons op te nemen om te overleggen over de diverse mogelijkheden. Neem contact met ons op, of bel naar 0624256809 om met ons te kijken naar de beste overkapping op maat voor u in Zuid-Holland. Heeft u uw wensen al op een rijtje? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.