• Laten we samen beginnen aan een mooi project, wij hebben er zin in!
  • 0624256809
  • Info@zuidplasbouw.nl

Nadruk op samenwerking

 Ruime keuze aan overkappingen

Serres op maat

Uw overkapping op maat in Zoetermeer

Wij plaatsen de mooiste overkapping voor uw tuin in Zoetermeer. Als u het hele jaar van uw tuin wilt genieten, biedt een overkapping van Zuidplas Houtbouw uit Moerkapelle de perfecte oplossing. Met een overkapping heeft u geen last meer van de felle zon of regenbui en kunt u altijd relaxen in uw tuin in Zoetermeer. Wij denken graag met u mee over welke soort overkapping het beste past bij uw tuin en wensen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw overkapping?

Overkapping project aan huis

Bekijk hier enkele projecten

Wij plaatsen uw ideale overkapping in Zoetermeer

Bij ons houtbouwbedrijf heeft u de keuze uit diverse soorten overkappingen. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en uitstraling, hierover adviseren wij u graag. U kunt ook kiezen voor een terrasoverkapping die niet alleen u, maar ook uw terras beschermt tegen de weersomstandigheden. Als u uw tuin toch wat grootschaliger wilt verbouwen, denken we ook graag mee over bijvoorbeeld de aanleg van een serre op maat. Bekijk eventueel ons aanbod van serres voor meer inspiratie.

Bespreek uw wensen en wij maken ze tot realiteit

Wij denken graag met u mee over de beste overkapping of aanbouw voor uw tuin in Zoetermeer of Moerkapelle. Uw wensen staan bij ons centraal. U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Wilt u meer weten of brainstormen over de mogelijkheden? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 0624256809, dan denken wij graag met u mee.