• Laten we samen beginnen aan een mooi project, wij hebben er zin in!
  • 0624256809
  • Info@zuidplasbouw.nl

Nadruk op samenwerking

 Ruime keuze aan overkappingen

Serres op maat

Een lichte serre op maat in Zoetermeer

Met een serre op maat geniet u het hele jaar door van uw tuin in Zoetermeer. Als u vaker van uw tuin en de zon wilt genieten, maar dit vanuit uw huis wil doen, is een serre op maat bij u in Zoetermeer de perfecte oplossing. Een serre gaat tientallen jaren mee en is daarom een waardevolle investering. Wij vinden het daarom belangrijk uw wensen goed op een rijtje te krijgen en met u te communiceren over de aanpak van het project.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw serre op maat?

Overkapping project aan huis

Bekijk hier enkele projecten

Een serre als perfecte uitbreiding van uw woning in Zoetermeer

Met een serre op maat aan uw huis in Zoetermeer krijgt uw huis direct een veel lichtere uitstraling. Door de grote glazen panelen wordt veel zonlicht binnen gelaten. Bovendien creëert u een stuk extra warmte, wat zeker in het vroege voorjaar en late najaar voordelen biedt. Daarbij wordt uw huis door de aanleg van een serre een stukje ruimer en verdwijnt de grens tussen huis en tuin. Bekijk voor inspiratie ons aanbod van serres. Als u liever een afgebakende extra buitenruimte wenst, is een tuinhuis op maat van Zuidplas Houtbouw uit Moerkapelle wellicht de oplossing voor u. Wilt u juist meer buitengevoel behouden? Dan raden wij een veranda aan.

Neem contact met ons op, dan maken wij uw droom tot realiteit

Ons houtbouwbedrijf uit Moerkapelle is gespecialiseerd in overkappingen, maar doet nog veel meer. Als u door ons een serre wilt laten plaatsen, raden we u aan eerst een vrijblijvende offerte aan te vragen. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen en eisen. Vul daarom ons contactformulier in of bel naar 0624256809 voor een adviesgesprek.