• Laten we samen beginnen aan een mooi project, wij hebben er zin in!
  • 0624256809
  • Info@zuidplasbouw.nl

Nadruk op samenwerking

 Ruime keuze aan overkappingen

Serres op maat

Wij plaatsen uw terrasoverkapping in Rotterdam

Als u het hele jaar door lekker in uw tuin op het terras wil zitten, is een terrasoverkapping geplaatst door ons bedrijf in Moerkapelle, in de buurt van Rotterdam, wellicht een goede optie. Met onze overkappingen bent u altijd beschermd tegen het weer buiten. Ook uw tuinmeubels en terras hebben hier baat bij, want zij zijn beschermd tegen uv-straling en regen waardoor ze een stuk langer mee gaan. Een overkapping van Zuidplas Houtbouw is daarom een prettige investering waar u nog vele jaren plezier en gemak van heeft.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw terrasoverkapping?

Overkapping project aan huis

Bekijk hier enkele projecten

De terrasoverkapping in Rotterdam op maat

Bij ons staan uw persoonlijke wensen hoog in het vaandel. Elk project is uniek en een echte samenwerking. Ons houtbouwbedrijf in Moerkapelle heeft een ruim aanbod aan verschillende uitbouwen voor uw tuin. Woont u in het centrum van Rotterdam en heeft u te weinig ruimte voor een grote terrasoverkapping? Dan denken wij graag met u mij naar een geschikte oplossing. Als u juist meer ruimte wenst die ook beter is afgebakend, is het wellicht een goed idee om over een tuinhuis na te denken. Voor een verbouwing zit u bij ons goed.

Kom met ons in contact, dan maken we samen een plan

Zoekt u inspiratie voor uw terrasoverkapping in Rotterdam of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden? Neem dan een kijkje bij onze afgeronde projecten. Vraag alvast vrijblijvend een offerte aan om meer inzicht te krijgen in wat er voor u mogelijk is of neem contact met ons op door te bellen naar 0624256809. We denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw tuin.