• Laten we samen beginnen aan een mooi project, wij hebben er zin in!
  • 0624256809
  • Info@zuidplasbouw.nl

Nadruk op samenwerking

 Ruime keuze aan overkappingen

Serres op maat

De mooiste terrasoverkapping in Zoetermeer

Wij zetten de perfecte terrasoverkapping in uw tuin in Zoetermeer. Met een terrasoverkapping van Zuidplas Houtbouw uit Moerkapelle kunt u het hele jaar fijn buiten zijn. Wij beschermen u met onze overkappingen tegen zowel de regen als de zon. Ook uw terras en planten worden beschermd tegen het weer zodat u ze het hele jaar zorgeloos buiten kunt laten staan. Wij stellen met u een plan op en bepalen de perfecte soort terrasoverkapping voor u in Zoetermeer.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw terrasoverkapping?

Overkapping project aan huis

Bekijk hier enkele projecten

Fijn buiten zitten met een terrasoverkapping in Zoetermeer

Met onze overkappingen ontspant u het hele jaar zorgeloos in uw tuin. Doordat we een stukje van uw tuin afschermen voor de weeromstandigheden, staan uw bezittingen veilig. Dit maakt het u mogelijk de overkapping gezellig in te richten en daar het hele jaar van te genieten. Wanneer u ook de wind en kou wat tegen wilt houden, raden wij een veranda op maat aan. Deze wordt aan uw huis bevestigd. Als u liever ook in de winter warm buiten wilt zitten, kunt u kiezen voor een tuinhuis op maat. Vraag alvast een vrijblijvende offerte aan voor meer inzicht in de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor uw terrasoverkapping op maat in Zoetermeer

Ons houtbouwbedrijf stelt de wens van de klant centraal. Wij maken graag uw droomtuin tot realiteit. U vindt ons in Moerkapelle, maar wij helpen u in de hele regio met uw droomtuin. We vragen u contact met ons op te nemen door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 0624256809. Op deze manier kunnen we het beste rekening houden met uw wensen.