• Laten we samen beginnen aan een mooi project, wij hebben er zin in!
  • 0624256809
  • Info@zuidplasbouw.nl

Nadruk op samenwerking

 Ruime keuze aan overkappingen

Serres op maat

Uw tuinhuis op maat in Rotterdam

Met een prachtig tuinhuis op maat van Zuidplas Houtbouw uit Moerkapelle zit u zowel in de zomer als in de winter heerlijk in uw eigen tuin in Rotterdam. Onze tuinhuizen zijn enorm veelzijdig en kunnen zowel als gezellige woonkamer of een handige opbergruimte ingedeeld worden. Het is maar net wat u er met ons van wil maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuinhuis?

Overkapping project aan huis

Bekijk hier enkele projecten

Meer dan alleen een tuinhuis op maat in Rotterdam

Als een tuinhuis op maat geen optie is voor het formaat van uw tuin in Rotterdam, bieden wij verschillende andere opties. Zo kunt u ook kiezen voor een:

Wij denken graag met u mee over de opties die passen bij uw persoonlijke wensen en de beschikbare ruimte in uw tuin of op uw balkon. Ons houtbouwbedrijf in Moerkapelle heeft ervaring  met veel verschillende soorten uitbouw. Bekijk onze afgeronde projecten om inspiratie op te doen en voor een goed overzicht van de mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden, dan denken wij graag met u mee

Woont u in Rotterdam en bent u nieuwsgierig geworden naar een tuinhuis op maat? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden voor uw tuin in kaart te brengen. Als u nog geen plan heeft, denken wij graag met u mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op of bel even naar 0624256809, dan helpen wij u graag.