• Laten we samen beginnen aan een mooi project, wij hebben er zin in!
  • 0624256809
  • Info@zuidplasbouw.nl

Nadruk op samenwerking

 Ruime keuze aan overkappingen

Serres op maat

Uw ideale tuinhuis op maat in Zoetermeer

Met een tuinhuis op maat van Zuidplas Houtbouw bij u in Zoetermeer zit u het hele jaar heerlijk in de tuin. Ook in de winter kunt u in de warmte van uw tuin genieten. Onze tuinhuizen zijn ontzettend veelzijdig te gebruiken en kunnen helemaal op uw wensen en uw tuin afgestemd worden. Wij gaan graag met u in gesprek met u om uw ideale thuis op maat in Zoetermeer of Moerkapelle te kunnen verwezenlijken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw overkapping?

Overkapping project aan huis

Bekijk hier enkele projecten

Een veelzijdig tuinhuis op maat in Zoetermeer

Met een tuinhuis op maat in Zoetermeer kunt u uw tuinmeubels het hele jaar door buiten laten staan. Een tuinhuis schermt u compleet af van de weersomstandigheden. Ideaal als u ook in de winter graag buiten bent. Bovendien kunt u van uw tuinhuis echt een aparte ruimte maken. Met een tuinhuis heeft u daarom altijd een perfecte locatie voor bijeenkomsten of feestjes tot uw beschikking. Houd uw huis netjes en nodig bezoek voortaan uit in de tuin! Als u juist meer aansluiting op uw huis wenst, past een serre wellicht beter bij u. Of kies voor een terrasoverkapping om echt buiten te kunnen zitten. Kijk eventueel voor inspiratie bij onze afgeronde projecten.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Bij ons houtbouwbedrijf uit Moerkapelle staat uw wens voorop. We komen daarom graag met u in contact om uw wensen en de mogelijkheden voor een tuinhuis in Zoetermeer te bespreken. Vul ons contactformulier in of bel naar 0624256809. Wij helpen u graag het maximale uit uw tuin te halen.