• Laten we samen beginnen aan een mooi project, wij hebben er zin in!
  • 0624256809
  • Info@zuidplasbouw.nl

Nadruk op samenwerking

 Ruime keuze aan overkappingen

Serres op maat

Een stijlvolle veranda op maat in Zoetermeer

Met een veranda op maat kunt u door het hele jaar heen op een stijlvolle manier genieten van uw tuin in Zoetermeer. Een veranda kan aan elk huis geplaatst worden en zorgt voor een beschermde overgang tussen huis en tuin. Het is daarom niet vreemd dat houtbouw in de tuin steeds populairder wordt in Nederland. Zuidplas Houtbouw helpt u graag met het plannen en creëren van een prachtige veranda die helemaal op maat gemaakt is voor uw tuin in Zoetermeer.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw veranda?

Overkapping project aan huis

Bekijk hier enkele projecten

De duurzame en veelzijdige veranda op maat in Zoetermeer

Met een veranda op maat in Zoetermeer beschermt u uw tuinmeubels, kachel of planten tegen de zon en de regen. Hierdoor gaan uw bezittingen veel langer mee. Met een veranda op maat van ons houtbouwbedrijf uit Moerkapelle investeert u daarom in het uiterlijk van uw tuin. Neem een kijkje bij onze afgeronde projecten voor een sfeerimpressie. Een veranda zorgt voor een ideale overgang tussen binnen en buiten. Wilt u liever wat meer het buitengevoel behouden? Kies dan voor een terrasoverkapping. Als u liever echt ‘binnen’ zit in uw tuin, raden we u aan onze serres op maat te overwegen.

Bent u bent benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op

In Zoetermeer of Moerkapelle plaatsen wij voor u de perfecte veranda op maat. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag alvast een vrijblijvende offerte aan, vul het contactformulier in of bel naar 0624256809. Wij maken graag zo snel mogelijk een plan om uw droomtuin tot realiteit te maken.