• Laten we samen beginnen aan een mooi project, wij hebben er zin in!
  • 0624256809
  • Info@zuidplasbouw.nl

Nadruk op samenwerking

 Ruime keuze aan overkappingen

Serres op maat

Wij plaatsen uw vlonder op maat in Rotterdam

Met een vlonder op maat krijgt uw tuin in Rotterdam direct een nieuwe uitstraling. Een grootschalige verbouwing is niet nodig, met een vlonder van Zuidplas Houtbouw uit Moerkapelle krijgt uw tuin in een handomdraai een totaal vernieuwde uitstraling. Kies bij ons de soort planken die bij u en uw tuin passen. We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vlonder op maat?

Overkapping project aan huis

Bekijk hier enkele projecten

De houten vlonder op maat voor uw tuin in Rotterdam

Het voordeel van hout, is dat het in vele soorten, maten en kleuren verkrijgbaar is. Een houten vlonder op maat geeft uw tuin in Rotterdam direct meer karakter of juist een warme en natuurlijke uitstraling. Bent u op zoek naar een mooie terrasoverkapping of bijpassende houten veranda om de vernieuwing van uw tuin compleet te maken? Neem dan een kijkje bij onze projecten voor inspiratie. Als u het liever wat grootschaliger aanpakt, kunt ook ons ook een tuinhuis op maat laten plaatsen. Ons houtbouwbedrijf doet het allemaal!

Ontdek alle mogelijkheden van een houten vlonder op maat

Zuidplas Houtbouw uit Moerkapelle is gespecialiseerd in overkappingen maar maakt ook uw houten vlonder op maat in Rotterdam. Onze prioriteit is de sfeer in uw tuin. Neem daarom contact met ons op om uw wensen te bespreken door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0624256809. Ook vraagt u bij ons vrijblijvend een offerte aan.