• Laten we samen beginnen aan een mooi project, wij hebben er zin in!
  • 0624256809
  • Info@zuidplasbouw.nl

Nadruk op samenwerking

 Ruime keuze aan overkappingen

Serres op maat

Wij plaatsen uw vlonder op maat in Zuidplas

Met een vlonder op maat krijgt uw tuin in Zuidplas direct een vernieuwde uitstraling. Vlonders geven een karaktervolle, warme en gezellige sfeer. De warme kleuren van het hout nodigen u echt uit om in uw tuin te ontspannen. Een vlonder gaat bovendien lang mee. Het is daarom een ideale optie om op maat te laten maken zodat u er nog lang van kunt genieten in uw tuin in Zuidplas. Zuidplas Houtbouw denkt graag met u mee over de perfecte vlonder voor uw tuin.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vlonder op maat?

Overkapping project aan huis

Bekijk hier enkele projecten

De veelzijdigheid van een vlonder op maat in Zuidplas

De vlonders die wij in Zuidplas op maat plaatsen, kunnen ontzettend veelzijdig ingezet worden. Zet ze in als stijger bij een vijver of sloot, gebruik ze rondom een zwembad of als terras voor een loungeset. Ons houtbouwbedrijf uit Moerkapelle vindt de perfecte toepassing voor uw tuin. U kunt uw terras eventueel verder aanvullen met een houten veranda. Hiermee zit u het hele jaar door beschut buiten. Als u liever alleen een dak boven uw terras heeft, is een houten overkapping wellicht de perfecte optie voor u.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Vraag alvast een vrijblijvende offerte aan om inzicht te krijgen in de mogelijkheden voor uw tuin. Weet u nog niet zeker welke optie het meest geschikt is? Neem dan contact met ons bedrijf in Moerkapelle op door ons contactformulier in te vullen of bel naar 0624256809. We maken graag samen met u een plan om uw droomtuin te realiseren.